Održavanje društvenih mreža

Naša ponuda obuhvata održavanje društvenih mreža na profesionalnom nivou

Kreiranje postova, vizuala, kvizova, igrica, interakcije sa korisnicima na društvenim mrežama, targetiranje, analizu, razvijanje plaćenih strategija (u zavisnosti od klijentovih potreba) sve sa ciljem poboljšanja prodaje proizvoda ili usluge.

Zašto FB oglašavanje?

Targetiranje

Odgovor je jednostavan – preko FB oglašavanja dopirete do Vaše ciljne grupe. Facebook je idealan marketinški kanal za targetiranje publike jer se možete reklamirati populaciji po godinama, interesovanjima i lokaciji.

Vaša publika je na FB-u

Facebook ima više korisnika nego što Kina ima stanovnika! Sa 1.49 milijardi korisnika širom sveta i 22 milijarde godišnjih klikova na reklame, Facebook je sjajna prilika za reklamiranje kompanija.

Mogućnosti targetiranja na FB-u su izuzetni

Pored različitih vrsta reklama, kao što su video reklame, stepen višeslojnosti u Facebook targetiranju publike je reznolik. Bez obzira da li se targetira publika na osnovu interesovanja, demografije, jezika, godina ili lokacije može se zagrebati duboko ispod površine sa svim ovim mogućnostima targetiranja i raslojiti publiku tako da ostanu samo potencijalni kupci, bez publike koju ni ne zanima Vaš proizvod ili usluga.

Lako pronalaženje potencijalnih klijenata

Kada nađete odgovarajuću publiku, možete je klonirati – napraviti novu tzv. dvojnik – sličnu publiku (lookalike audience). FB uzima već prilagođenu publiku i nalazi nove osobe koje su slične primarnoj publici gde postoji ogromna verovatnoća da će i njih zanimati Vaš proizvod ili usluga.

Zašto IG oglašavanje?

Ne možemo bez njega

Instagram je jedna od najpopularnijih društvena platforma. Velika je šansa da imate nekoliko prijatelja koji ne mogu bez nje, i pogodite, imamo i mi! Na kraju, IG ima milijardu aktivnih korisnika.

Preko 1/3 IG korisnika kupuje proizvode online

Imamo samo jednu reč: prodaja. Na kraju dana, sve se svede na prodaju proizvoda/usluga, tako da ni IG nije izuzetak. Prodaja spada u važan aspekt, samim tim raste i želja da se ona poveća.

IG oglašavanje se konstantno razvija

  • Instagram dodaje nove funkcije koje omogućavaju marketarima bolju povezanost sa publikom.
  • Korisnici je mnogo vole
  • Konstantni priliv novih korisnika. Trenutno je oko 5 miliona biznis naloga na Instagramu, a mi se nadamo da ste i Vi među njima.

Napravite publiku koja će ostati povezana

Koliko god se trudite da sakupite pratioce, 50% korisnika IG-a će svakako pratiti brendove. Otprilike, to bi značilo da će oko 400 miliona korisnika pratiti Vaš brend jer su već na Instagramu.

Kontaktirajte nas:

14 + 4 =